Gizli Instagram Hesabının Detaylarını Görme

Gizliliğine değer veren kişiler, kendi Instagram profillerini gizli tutmak ister. Bununla birlikte, küçük çocukları veya gençleri olan ebeveynler ve potansiyel olarak hesabı ele geçirmek isteyenler veya buna yönelik işlem yapacak olan kişilerden korunmak amacıyla hesaplarında “Gizli profil” özelliğini açarak sınırlı kişilere karşı içeriklerini paylaşıyor.

Gizli instagram hesaplarına erişim gerçekleştirildiğinde bunun aslında Instagram uygulamasının içerisinde olan bir uygulama olmadığı, tamamen farklı kişilerce oluşturulan uygulamalar olduğunu bilmeniz gerekmektedir.

Instagram uygulaması sosyal medyanın tam anlamıyla merkezi olmuş durumdadır. Eşinizi veya çocuklarınızı kontrol etmek iyi bir şeydir, ancak özel Instagram uygulamaları kullanarak başka bir kişinin gizliliğini göz ardı etmek, dedikodu yapmak veya başka bir şekilde tehlikeye atmak oldukça farklıdır.

Instagram, aylık 1,3 milyardan fazla aktif kullanıcısı olan, oldukça görünür ve popüler bir sosyal medya platformudur. Hepimiz biliyoruz ki videolar, fotoğraflar, resimler, Reelsler ve diğer görsel medya biçimleri, insanların günlük yaşantısındaki güzel anıları paylaşma yollarıdır.

İnstagram uygulamasının sosyal medya gücü olması İnstagram üzerindeki reklamlar üzerinde de son derece etkilidir, bu durum karşınıza çıkarılacak her reklamı kişiselleştirmektedir bu nedenle eğer Farklı bir instagram uygulaması kullanacaksanız zaman zaman instagram reklamlarında bu uygulamaları kullandığınıza dair reklamlar çıkabilir.

Bununla birlikte, kişisel bir hesabınız varsa ve kişisel olarak görmesini istediğiniz kişilere yönelik içerikler paylaşıyorsanız İnstagram profilinizi gizlemek ve belirli kişiler harici kimseye içeriklerinizi sunmamak en doğru yoldur.

Gizli bir instagram profiline sahip kişinin profiline girdiğinizde nasıl bir görüntüyle karşılaşırsınız?

Şöyle ki eğer içeriklerini göremiyorsanız ve giriş yaptığınız profilde sadece kullanıcı adı, adı ve profilinin kullanıcı adı kısmının hemen altında küçük metinler göreceksiniz. Hemen altında da “Kilit” şeklinde bir simgeyle karşılaşacaksınız. Bu durum bu profilin “Gizli” olduğunu ifade etmektedir.

Gizli instagram hesaplarında neler olduğunu merak ediyor olabilirsiniz fakat tam anlamıyla bu gizli instagram profillerini nasıl görüntüleyebilirsiniz?

İnstagram uygulamasının binlerce gizli profil görüntüleme uygulaması mevcuttur. Fakat tam anlamıyla çalışan ve sizin gizliliğinizi ve hesap güvenliğinizi sağlayan sayılı uygulamalar vardır. Bu Gizli profillerini görebilme özelliği barındıran uygulamaların size net bir garantisi yoktur, hesaplarınız tehlike altında olabilir. Hiçbir koşulda önerilmemektedir fakat yine de ısrarla merak ediyorsanız İnstagram Gizli Profilleri görüntüleyen uygulamalar profilini izlediğiniz kişiye asla hiçbir şekilde bilgi vermemektedir, tamamen görünmezsiniz.

Gizli İnstagram Hesaplarını hiçbir doğrulama işlemi yapmadan nasıl görüntüleyebilirsiniz?

Çoğu zaman, gizlenmiş İnstagram hesaplarını inceleyenler ebeveynlerdir, genelde sebepleri şu şekildedir:

Birincisi, çocuğunuzun/gençinizin özel ayarlara sahip gizli bir hesabı olduğundan şüpheleniyorsanız veya öğreniyorsanız.

İkincisi, partnerinizin/eşinizin sizi aldattığına dair makul bir şüpheniz varsa.

Üçüncüsü, özel hesabı olan birinden onu takip etmenizi isteyen bir mesaj aldıysanız, ancak önce ne tür içerikler paylaştığını görmek, bu nedenlerden dolayı bu yollara başvurulmaktadır.

Gizli İnstagram hesaplarına ve Gizli Instagram hesaplarını nasıl görüntüleyeceğinize bakmanıza izin veren sitelerin ve uygulamaların bir listesini bir araya getirerek sizlere sunacağız.

Aynı zamanda hızlı ve kaliteli düşmeyen Instagram takipçisi için bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

1.EyeZy

Gizli Instagram profil görüntüleyici listemizdeki ilk numara EyeZy. EyeZy uygulaması uygulaması, Gizli İnstagram hesaplarındaki içeriklere erişmenizi ve kolaylıkla neler döndüğünü tam anlamıyla anlamanıza olanak sağlamaktadır.

EyeZy, Sevdiğiniz kişinin sizi aldattığını veya profili gizlenmiş olsa da neler sakladığını size açıkça gösteren binevi gizlilik duvarını aşan son derece optimize bir uygulamadır.

EyeZy, sizlere sunacağı bir başka özellik ise hiçbir şekilde Gizli Profile bakıldığında, profili izlenen kişiye hiçbir koşulda bildirim göndermemektedir. Hiçbir noktada da profili izlenen kişiye bir belirti veya mesaj göndermemekte bu nedenden dolayı son derece tercih edilen uygulamalar arasındadır.

EyeZy en popüler uygulamalar arasında olmasının nedenlerinden birisi uygun fiyatlı olmasıdır, bu nedenle neredeyse herkes, Gizli Profilleri incelemek amacıyla EyeZy uygulamasını kullanmaktadır.

2.Glassagram

Glassagram, Instagram Gizli profil görüntüleyici uygulaması olması son derece dikkat çekmektedir. Ve bu konuda da birçok kişi hala bu düşünceyi desteklemektedir.

Glassagram, özel profillerin, Instagram Hikayelerinin, Direkt Mesajların ve Beğenilerin anonim olarak görüntülenmesini sağlayan çevrimiçi bir yazılım programıdır.

Peki, bu şirketin müşteriler açısından doğru yaptığı şey nedir?

Birincisi, seçtiğiniz kilitli IG profilini kolaylıkla incelemenize olanak sağlamaktadır, ödüllü bir Instagram gizli profil izleme aracıdır.

Bir başka güzel özelliği ise, tamamen anonim olmanızdır, bu nedenle kullanıcının içeriğine ve hatta doğrudan yorumlarına bakarken asla sizi göremez. Ayrıca Glassagram, diğer uygulamalar gibi değildir oldukça kolay kayıt işlemi gerçekleştirir.

Sayfadaki "Şimdi Dene" düğmesini tıklamanız, bir abonelik planı seçmeniz, uygulamayı hedeflenen Android cihazına yüklemeniz, ardından hesabınıza giriş yapmanız yeterlidir.

Artık çocuklarınızı, eşinizi/partnerinizi veya diğer sevdiklerinizi izleyebilir ve takip edebilirsiniz.

3.uMobix

uMobix, çocuklarını güvende tutmak amacıyla izlemek isteyen ebeveynler için özel olarak tasarlanmıştır. Ebeveyn olarak, Gizli Instagram hesaplarını nasıl görüntüleyeceğinizi bilmek önemlidir.

Bugün çocuklar iki veya daha fazla İnstagram hesabı açmaya eğilimlidir. Ebeveynlerinin gördükleri dışında birden çok hesaba sahip olabilirler.

Gizli Instagram görüntüleme hizmetini kullanmanız oldukça kolaydır, teknoloji meraklısı olmasanız bile kurmak yaklaşık 5 dakika sürmektedir.

4****. PrivateInsta****

Gizli Instagram hesaplarını nasıl görüntüleyeceğinizi gösteren başka bir seçenek de PrivateInsta.

PrivateInsta uygulaması iOS, Windows, Android, vb ile uyumludur bunun dışında da iyi bilinen ve güvenilir bir uygulamadır.

Instagram gizli profil görüntüleme hizmetinin olumlu bir yönü, gizli içeriklere bakmak için profilinizde oturum açmanıza gerek olmamasıdır.

Her zamanki gibi, ücretsiz olarak ödeme yapmadan veya kullanmadan önce bu tür uygulamalar ve hizmetler konusunda daha önce kullanım gerçekleştirmediyseniz bu uygulamayla oldukça rahat edeceksiniz.

Cihazınızın veya verilerinizin güvenliğinin ihlal edilmesini istemezsiniz., Instagram Hikayesi görüntüleyicisini ve profil görüntüleyicisini kullanmak için sayfayı görüntülemek istediğiniz Gizli İnstagram hesabının kullanıcı adını girmeniz yeterlidir.

PrivateInsta basit, güvenli, tutarlıdır bunun dışında birçok platformla uyumluluk sunar.

5.InstaDp

InstaDP, Google doğrulaması olmadan gizli Instagram hesaplarını hızlı ve kolay bir şekilde nasıl görüntüleyeceğinizi gösteren güvenilir uygulamalar listesindedir.

Sadece Gizli İnstagram profillerine erişmekle kalmaz, aynı zamanda videoları, fotoğrafları, profil resimlerini, IG Videolarını ve IG Hikayelerini de indirebilirsiniz.

InstaDp, kullanabileceğiniz diğer özel Instagram profil görüntüleme uygulamalarından biraz farklıdır.

Bu hizmeti kullanmanın ilk adımı olarak yapmanız gereken, profilin kullanıcı adını almak ve verilen kutucuğa girişini gerçekleştirmek. Ardından erişmek için “indir” seçeneğine tıklayın.

Ardından, hedeflenen IG profil resmini göreceksiniz. Cihazınıza kaydetmek için sağ tıklayacaksınız. Bunu yaptıktan sonra, IG içeriklerini istediğiniz zaman görüntüleyebilirsiniz.

6. InstaLooker

InstaLooker hizmetini özel bir Instagram gizli hesap görüntüleyicisi olarak pazarlamaktadır. Çocuğunuzun veya partnerinizin hesapları gibi gizli Instagram hesaplarını nasıl görüntüleyeceğinizi öğrenmek istiyorsanız bu uygulamayı kullanmalısınız. Çocuklarınızı daha iyi koruyabilir ve eşinizin/partnerinizin sadık olduğundan emin olabilirsiniz.

Hepsi web tabanlı olduğu için bu hizmet için üçüncü taraf yazılımlarını indirmeyeceksiniz. Tamamen anonimliğin tadını çıkaracaksınız, bu listede olmasının bir nedeni de bu.

Sadece web sitesine gidin, “Şimdi Gözlemeye başla” seçeneğine tıklayın, istediğiniz özel Instagram profilinin kullanıcı adını girin ve ardından “Görüntüleyiciyi Başlat” seçeneğine tıklayın.

Çok basit, güvenli ve emniyetlidir bu özelliklerini içerisinde en önemlisi de sonuç verir. InstaLooker ayrıca seçtiğiniz özel profilden fotoğraf ve video indirmenize izin veren bir dışa aktarma çözümüne de sahiptir.