WhatsApp Sahte Mesajlaşma

WhatsApp sahte mesajlaşma, Fake Chat Uygulamaları sayesinde oluşturulur. WhatsApp tasarımının birebir kopyası ile oluşturulmuş bu programlar sayesinde gerekli ayarları düzenleyerek sanki biriyle mesajlaşıyor gibi görünebilirsiniz. Programı kullanmak ise oldukça kolay. Öncelikle Fake Chat Simülatör APK programını indirmelisiniz. Uygulamanın çalışma prensibi de oldukça kolay. Şu şekilde uygulamayı kullanabilirsiniz;

  • Uygulama yüklendikten sonra açarak sağ üst köşede yer alan ‘’Mesaj’’ butonuna basın
  • Sonrasında dilediğiniz sahte numara, resim ve isim ayarlarını girdikten sonra ‘’Tamam’’ butonuna tıklayın.
  • Konuşmaya dokununca dilediğiniz cümleleri yazın.
  • Diğer tarafın ağzından konuşmak için ise sağ üst köşede yer alan üç nokta simgesinden Switch to incoming mode seçeneğini tıklayın.

Artık sahte WhatsApp mesajlaşma uygulamanız hazır diyebiliriz.

WhatsApp Sahte Mesajlaşma Ne İşe Yarar?

WhatsApp sahte mesajlaşma pek çok amaç için kullanılsa da öncelikli amaç şaka yapmaktır. Sanki gerçekten biriyle konuşuyor gibi yaparak etrafınızdakileri kandırabilirsiniz. Ancak dikkat edin, aynı şekilde siz de kandırılabilirsiniz. Hem Android hem de İos işletim sistemi için kurulmuş bu sistem sayesinde dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Son derece düşük boyutlara sahip sahte konuşma programlarını Google Play Store ve App Store uygulamaları üzerinden cihazınıza indirebilirsiniz.

WhatsApp Sahte Mesajlaşma ile Neler Yapılabilir?

WhatsApp sahte mesajlaşma sayesinde pek çok şeyi yapabilirsiniz. Avantajlarını da şu şekilde gösterebiliriz;

  • İstediğiniz kişi ile sahte konuşma gerçekleştirebilirsiniz.
  • WhatsApp görünümü ile birebir aynıdır. Ayırt etmek neredeyse imkansızdır. Bu nedenle herkes size inanır.
  • Sohbette yer alan her iki taraf da sizin tarafınızdan kontrol edilir.
  • Mesajın gönderilme saati, görülme saati, sesli mesaj saniye uzunluğu ve medya gönderimi gibi tüm detaylar sizin elinizdedir.
  • Program tamamen ücretsizdir ve üyelik gerektirmez. Programı cihaza indirdiğiniz gibi kullanabilirsiniz.

WhatsApp Sahte Mesajlaşma Riskli mi?

Hukuki olarak WhatsApp sahte mesajlaşmanın hiçbir riski yoktur. Elbette tek başınıza da olsanız diyalog kurarken siyasi ve politik konuşmalara girmemenizde, ahlak bozucu konuşmalar yapmamanızda fayda var. Bunun dışında bu sistem sayesinde çok eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Programların ücretsiz olması da maddi açıdan risk teşkil etmez.