Pinterest Nasıl Takipçi Kazanılır?

Pinterest Nasıl Takipçi Kazanılır?

1) Hesabınızı ve Panolarınızı Açın

Değerli arkadaşlar Pinterest hesabımızı açalım daha sonra gerekli prosedürleri yerine getirelim.

2) Her Panoya Kategoriye uygun bir kaç içerik mutlaka girelim.

Ardından hesabımıza önce takipçi çekmeden bir kaç içerik girmemiz gerekiyor. Yani Teknoloji yazınızı yaptığınız resimlerle birlikte Teknoloji panosunda paylaşın. Bu şekilde tüm panolarınızda en az bir kaç içerik yapmalısınız.

3)  Kendi Web Sitemizle ilgili konu bulup o konulardaki diğer hesapları takip edelim.

Örnek olarak Sağlık Haberleri yapıyorsunuz. Öncelikle kendinize o kategoriden yayın yapanlar bulun ve bunları mutlaka takip edin. Ardından bu takip ettiklerinizi takip edenler kısmına bakınız. Bu sayede günlük belirlediğiniz kadar Pinterest hesabı takip etmelisiniz. Yani ortalama sizinle aynı kategoride 250 hesap belirleyin ve sonrasında aktif kişileri seçerek takip edin.

4) Başka kişilerin Pinlerini Repin yaparak kendi duvarınızdan da paylaşın.

Bunları yaparak dikkat çekebilirsiniz. Başkalarının pinlerini sizler paylaşırsanız o pin sahibi de sizi takip edecektir. Yani etkileşimi sizde sağlayabilirsiniz. Onlarda sizin pinlerinizi Repin etmeye başlayacak ve sizde olmayan takipçilerle buluşmasını sağlayacaklardır.

5) Pinterest Takipçi Arttırma için Pinlere Yorum yapınız

Siz insanları takip ettikçe ana sayfanızda takip ettiğiniz kişilerin Pinleri yer alacaktır. Bu pinlere yorum yap kısmından yorum yaparak onların takipçilerinin sizi görmesini sağlayabilirsiniz. Yani onları profilinize çekin ve ayrıca yaptığımız Pinler ve Resimler dikkat çekici olacağı için profilinizi görenler takip edeceklerdir.

6) Bu takip etme işlemleri günlük rutinler halinde devam ettirin.

Pinterest Takipçi Arttırma işinde Yani her gün 250 takipçi yaparak aynı kategoride belirlediğiniz insanları takip etmeye devam edin. Sizi takip etmeye başlayacaklardır. Tabi unutmayın sizi takip edenleri de siz takip edeceksiniz. Yavaş yavaş sizin takip etmediğiniz hesaplar sizi konularda görecek ve yorumlarınızı fotoğraflarınızı görerek sizi takip edecekler. Sizde onlara hemen takip dönüşü yapımız.