İnstagramın En Ünlü 10 Türk Fenomeni

İnstagramın En Ünlü 10 Türk Fenomeni

İnstagramın en ünlü 10 Türk fenomeni, günden güne popülerleşmekte olan Instagram üzerinde ülkemizden belli bir kitle edinmiş olan kişileri daha iyi tanıyabilmek adına merak edilen bir konudur. Instagram insanların kendilerini dilediği gibi yansıtabilmesini sağlayan, anlarını paylaşabilmesine, kendisini anlatabilmesine olanak tanıyan bir platformdur.

Hesaplarını etkili kullanan kişiler kısa sürede Instagram fenomeni olarak öne çıkabilmektedir. Dünya çapında olduğu gibi ülkemizde de pek çok farklı fenomen bulunmaktadır. Kimisi yalnızca bir paylaşımı ile şans eseri popülerlik elde etmişken kimisi uzun uğraşlar sonucunda içeriklerini daha etkili hale getirmiştir. Her ne şekilde olursa olsun geniş kitlelere hitap edip başarı sağlamış olan Instagram fenomenleri yabancı veya Türk çok sayıda bulunmaktadır.

Instagram’da En Fazla Takipçisi Olan 10 Türk Fenomen

Instagram’da en fazla takipçisi olan 10 Türk fenomen zaman zaman değişebilse de son zamanlara bakarak bu durumun daha sabit olarak ifade edilebileceği görülmektedir. TikTok gibi uygulamaların da popülerleşmeye başlaması ile birlikte bu konuda değişiklik olabilmesi mümkün olmakla birlikte en çok takipçisi ola Türk Instagram fenomenleri listesi şu şekildedir:

  • Nusret: Nusret ülkemizde fenomen haline gelmiş ve dünya çapında ismini en çok duyurmuş isimdir. Et pişirme ve servis açısından kullandığı ilgi çekici yöntemler, sunumlarla birlikte dünya çapında adından söz ettirmektedir.
  • Burak Özdemir: Eğlenceli, ilgi çekici ve abartılı yemek videoları sayesinde ün kazanmış isimlerden biri olan Burak Özdemir daima gülümseyen yüzüyle öne çıkmaktadır.
  • Çağrı Taner: Twitter üzerinden ya da başka platformlarından popüler hale gelmiş içerikleri paylaşan ve içerik üreten sosyal medya fenomenidir.
  • Cezmi Kalorifer: İnternet üzerinden çok eski zamanlardan beri paylaşımlar yaparak milyonlarca takipçi elde etmiş mizah hesabıdır.
  • Reynmen: Şarkıcı ve youtuber olan Reynmen, ilgi çekici paylaşımlarıyla Instagram üzerinden geniş kitle elde etmiştir.
  • Aykut Elmas: Vine uygulamasından popülerlik elde etmiş olan Aykut Elmas, mizah konusunda Instagram üzerinden başarılı içerikleri paylaşarak en etkili isimlerden biri olmuştur.
  • Danla Bilic: Makyaj ve güzellik videolarını mizahla buluşturarak YouTube üzerinden başarı elde eden Danla Bilic, dikkat çeken paylaşımlarıyla Instagram’da en fazla takipçisi olan isimlerdendir.
  • Şükran Kaymak: Lezzetli yemek tarifleri ve sunumlar ile milyonlarca takipçi elde etmiş olan Kaymak, yemek kitabı da çıkarmıştır.
  • Enes Batur: YouTube Türkiye üzerinde en fazla aboneye sahip olan Enes Batur, bu başarısından ötürü Instagram’da da öne çıkmaktadır.
  • Yasemin Sakallıoğlu: Çeşitli tiplemeler yaratarak eğlenceli ve özgün içerikler paylaşan Sakallıoğlu, çeşitli dizi ve filmlerde de rol almış ve Instagram üzerinden milyonlarca takipçiye ulaşmıştır.