Instagram Video Nasıl İndirilir?

Instagram Video Nasıl İndirilir?

Instagram’dan Bilgisayarınıza Fotoğraf ya da Video İndirmek İçin;

Instagram hesabınızdaki indirmek istediğiniz fotoğraf ya da videonun sağ üst kısmındaki zaman bölümden ilgili URL’yi (bağlantıyı) kopyalayın. Kopyalamış olduğunuz URL’yi “Downloadgram.com” adresine girerek indirme kutucuğuna bağlantıyı yapıştırın. Bu adımdan sonra alt kısımda olan indir (download) butonuna tıklamanız yeterli olacaktır. Artık indirmek istediğiniz video ya da fotoğrafı bilgisayarına indirebilirsiniz.

Instagram’dan iPhone’unuza Fotoğraf veya Video İndirmek İçin;

Instagram üzerinden iPhone’unuza fotoğraf veya video indirmek istiyorsanız AppStore’dan bir uygulama indirmeniz gerekiyor (“Video & Photo Downloader for Instagram” bu programı indirebilirsiniz.). Bu uygulamayı telefonunuza indirip sonrasında uygulamayı açın. Uygulamanın sağ üst tarafında Instagram logosu bulunmaktadır. Logoya tıklayarak indirmek istediğiniz fotoğraf ya da videonun URL’sini kopyalayın. Ardından indirmiş olduğunuz uygulamayı tekrar açın ve uygulamayı açtıktan sonra Paste URL tuşuna basarak URL’yi yapıştırın. Artık indirmek istediğiniz fotoğraf ya da video iPhone’unuza inmiş bulunmakta. İndirdiğiniz içeriğe telefonunuzun “History” bölümünden ulaşabilirsiniz.

INSTAGRAM’DA VİDEO VE FOTOĞRAF NASIL İNDİRİLİR?

Instagram’da paylaşılan bir fotoğraf ya da videoyu doğrudan indirmek mümkün değil. Ama video ve fotoğraf indirmek aslında çok kolay.

– https://downloadgram.com/ adresine gidin

– İndirmek istediğiniz video veya fotoğrafın postunu açarak linki kopyalayın.

– Sonrasında https://downloadgram.com/ linkini tıklayın.

– Ardından açılan sayfanın ortasında yer alan kısma daha öncesinde kopyaladığınız linki yapıştırın.

–  “Download” yazan butona tıklayın.

-Sonrasında yeşil renkte beliren “Download video” veya “Download photo” yazan butona tıklayın.

– Video ya da fotoğraf otomatik olarak indirilecek.