Instagram Nasıl Güncellenir?

Instagram Nasıl Güncellenir?

Android İçin Instagram Güncelleme:

Android işletim sistemine sahip telefon veya tabletlerde Instagram uygulamasını bir çok farklı yöntemle gerçekleştirebilirsiniz. İşte yapmanız gerekenler:

  1. Android telefonunuzun uygulama mağazasına giriş yapın.
  2. Uygulama mağazasına girdikten sonra karşınıza gelen uygulamayla ilgili bilgiler ekranında bulunan Güncelle (update) butonuna basarak uygulamayı son yayınlanan sürüme yükseltiyoruz.
  3. Yapmanız gereken işlemler sırası bu kadar. Uygulama yükleme işlemi bittikten sonra dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

 

Apple iPhone/iPad İçin Instagram Güncelleme:

Apple firmasına ait iOS kullanan iPhone ve iPad cihazlarında Instagramı güncellemek için aşağıdaki işlemler sırasını takip ediniz.

  1. Telefonunuzda sırayla Ayarlar -> iTunes ve App Store menüsüne giriş yapın.
  2. Otomatik indirmeler sekmesi altında  “Güncellemeler” olarak giriş yapın.
  3. Bu menü üzerinden Instagram güncellemesini bularak başlatın.
  4. Eğer güncelleme bu listede görünmüyor ise uygulamanın ismini arama kısmında aratarak programın kendi sayfası üzerinden güncelleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

 

Windows İçin Instagram Güncelleme:

Windows 8.1/10 işletim sistemli bilgisayarlarınız ve Windows Phone telefonlar üzerinden Instagram kullanmak için Microsoft Store üzerinden resmi Instagram uygulamasını indirebilirsiniz. Windows mağazasında bulunan resmi Instagram uygulamasını bu buton aracılığı ile indirebilirsiniz.