Instagram Keşfete Nasıl Düşülür?

Instagram Keşfete Nasıl Düşülür?

Sosyal medya platformları günümüzün vazgeçilmez internet araçları arasında yer alıyor. Kullanılan en popüler mecralar ise twitter, facebook, instagram, youtube, tumblr ve benzeri platformlardan oluşmakta.

1) Uyumlu İçerikler Hazırlayın

Hazırladığınız videolar ve görseller için uygun filtre seçimlerine dikkat etmelisiniz, bu sayede takipçilerinizden gelen beğeni ve yorumlarda artışlar yakalayabilirsiniz. Eğer görsellerinizde metin kullanıyorsanız, seçmiş olduğunuz fontların okunaklı ve modern olmasına da özen gösterin. Bu sayede insanların dikkatlerini çekebilir ve paylaşımlarınıza olan ilgiyi arttırabilirsiniz.

2) Konum Bildirmeyi Unutmayın

Paylaşımlarınızın konum bildirmesi çok önemlidir. Fotoğrafın nerede çekildiğini, etkinliğin nerede gerçekleşeceğini ya da markanızın hangi bölgeye hitap ettiğini bildirin. Hem bu sayede konumlarda listelenen paylaşımlarda da yer almanız mümkündür.

3) Instagram Etiket Kullanımı

Instagram keşfet için etiket, en önemli detaylar arasında yer alıyor. Etiketler sayesinde daha fazla kitleye hitap etme şansınız da artmaktadır.

4) Instagram Keşfet İçin Hileye Başvurmayın

Instagram keşfet için en kolay yollardan birisi de hileye başvurmaktır. Fakat ücretli satın alınan takipçilerin, beğenilerin ya da yorumların birer balondan ibaret olduğu gerçeğini unutmayın. Instagram bu tarz hileye başvuran hesaplar için acımasız algoritmalar da kullanmaktadır.