Instagram Hesabım Geçici Olarak Kilitlendi, Ne Zaman Açılır?

Instagram Hesabım Geçici Olarak Kilitlendi, Ne Zaman Açılır?

Instagram uygulamasında, instagram hesabında şüpheli hareketler saptadık, bu sebeple güvenlik önlemi olarak hesabını geçici olarak kilitledik mesajı gelmektedir.

Yani instagram uygulamasının hesabınızı güvence altına almak istemesi de olabilir veya sizin güvenli olmayan bir yere instagram şifrenizi girmeniz nedeni ile uygulama otomatik olarak hesabınız geçici olarak kitleme hatası verebilir.

Daha sonra ise şifrenizin çalındığını düşünerek sizden hesabınızı güvene alıp tekrar giriş yapmanız için kimliğinizi doğrulamanızı isteyecektir.

Instagram Hesabın Geçici Olarak Kilitlendi Hatası Nedenleri

Instagram uygulaması son zamanlarda bu hatayı kullanıcılarıyla karşı karşıya bırakmaktadır. Peki, bu hatayı neden alırız, detaylarına bakalım.

Haddinden Fazla Yanlış Şifre Girmek: Şifrenizi eğer 3 ya da 4 kereden fazla yanlış girdiğiniz takdirde, bu hatayı almanız içten bile değil.

VPN Kullanımı: VPN ile instagram hesabınıza giriş yaparsanız da bu hatayı alabilirsiniz. Instagram uygulamasında girerken farklı bir ülkeden bağlanmaya çalıştığınızda hesabınızın çalındığını düşünerek güvenlik açığı olarak algılayıp sizi bu hata ile karşı karşıya bırakmaktadır.

Instagram Takipçi Programları: Instagram kullanıcı adı ve şifreniz ile uygulamaya giriş yaptığınız zaman programlar hesabımızın kilitlenmesine yol açabilmektedir.