Instagram Hesabım Çalındı Nasıl Geri Alabilirim?

Instagram Hesabım Çalındı Nasıl Geri Alabilirim?

Çalınan ya da hacklenen Instagram hesabınızı geri alabilmeniz için telefondan instagram uygulamasını açıp ardından yardım al seçeneğine tıklayın. Girişte sorun mu yaşıyorsunuz bölümünde açılan ekranda bulunan daha fazla yardıma mı ihtiyacın var? Seçeneğine tıklayın.

Açılan sayfada Instagram’a kayıt olurken belirtmiş olduğunuz e-mail adresinizi “Kaydolurken kullandığın e-posta adresi” bölümüne girin. Burada kullanıcı hesabınıza uygun olan seçenekleri işaretlemeniz gerekiyor. Hesabım başkasının eline geçti seçeneğine tıklayıp, en alttaki kutuya da ek bilgilerinizi girebilirsiniz. Sonrasında ise isteği gönder demeniz gerekiyor. Sonrasında artık yapabileceğiniz tek şey beklemek olacaktır.

Çalınan Veya Şifresi Unutulan Instagram Hesapları Kurtarma İşlemi Nasıl Yapılır?

Instagram hesabım çalındı ya da instagram şifremi unuttum diyorsanız yapmanız gereken şifrenizi değiştirmek olacaktır. Instagram hesabınızda telefon numaranız kayıtlıysa SMS yoluyla şifrenizi yenileyebilmek için Instagram uygulamasını açmanız gereklidir. Sonrasında ise giriş yapmak için yardım al seçeneğine tıkladığınız an karşınıza çıkan ekranda kullanıcı adınızı girdiğiniz ve giriş bağlantısı gönder dediğiniz zaman kayıtlı mail adresinize kurtarma linki gönderilir.