İnstagram Hesabı Nasıl Açılır?

İnstagram Hesabı Nasıl Açılır?

Telefon ile Instagram Hesabı Açma (Kaydolmak)

Instagram‘a kayıt olmak için en kolay yöntemlerden biri tabii ki de telefon üzerinden kayıt işlemini gerçekleştirmek olacaktır. Burada örnek olarak bir Android cihazı vereceğiz, fakat iOS ‘ta da aynı şekilde kayıt işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

  • Telefondan Instagram hesabı açmak için ilk olarak, Google Play Store ya da AppStore ‘dan Instagram uygulamasını telefonunuza indirin.
  • Telefonunuza Instagram uygulamasını indirdikten sonra Instagram logosunun üzerine tıklayarak ana giriş sayfasına gidin.
  • Instagram’ın ilk açılış sayfası, direkt login (giriş) ekranı olacaktır, Karşınıza çıkan ekranda yer alan “Hesabın yok mu?” butonuna dokunun ve ardından yeni kayıt yapacağınız için sayfanın en altında bulunan “Kaydol” butonuna tıklayacaksınız. Kaydol butonuna tıkladıktan sonra hesabınızı oluşturabilirsiniz.

Sonrasında ise Instagram hesabınız kullanıma hazır hale gelecektir

Bilgisayar ile Instagram Hesabı Açmak (Kaydolmak)

Bilgisayardan Instagram hesabı açmak için öncelikle aşağıdaki linke tıklayarak Instagram sayfasına giriş yapmanız gerekiyor.

https://www.instagram.com/

Bilgisayardan Instagram hesabı açma adımları şu şekilde:

  • Yukarıdaki Instagram hesap açma linkine tıkladığınız an karşınıza Instagram’a giriş ve kayıt işlemlerinin yapıldığı ön sayfa gelecektir. Yeni bir Instagram hesabı açmak için bu sayfada bulunan “kaydol” butonuna basmalısınız.
  • Instagram’a kayıt olmak yani yeni bir hesap açmak için en üstte bulunan satıra cep telefonunuzu veya e-posta adresinizi yazın.

Yukarıda anlatıldığı gibi, hem bilgisayar üzerinden hem de telefon üzerinden Instagram hesabınızı kolayca açabilir ve kullanabilirsiniz.