İnstagram Giriş Hareketleri Ne Demek?

İnstagram Giriş Hareketleri Ne Demek?

Instagram giriş konumlarınızı kontrol ederseniz, sizin hiç alakanız olmayan bir lokasyondan giriş yapıldığını görebilirsiniz.

Instagram giriş konumu, hesabınıza her giriş yapıldığında kaydedilmektedir. Ülke, şehir, saat ve tarih olarak Instagram giriş zamanları görülebilir ve söz konusu hesap girişini sizin yapıp yapmadığınız soruluyor. Eğer Instagram giriş konumları size ait ise sorun yok ama bilmediğiniz Instagram giriş hareketleri görüyorsanız sorun büyük demektir. Şifrenizi daha güçlü, yeni bir şifre ile değiştirmenizde fayda var.

 

Dikkat etmeniz gereken diğer bir nokta da; cihazınız her zaman doğru konumu göstermeyebilir. Böyle bir Instagram giriş sorunu yaşıyorsanız, öncelikle hangi cihazdan bağlanmışsanız, o cihazın konum geçmişi konusunda doğru veriler ilettiğinden emin olmalısınız. Çoğu cihaz distribütör hangi şehirde ise konumunu orada sabitliyor ve siz değiştirene kadar o şekilde konum izi bırakmaya devam ediyor.

 

Instagram giriş konumları neden bu kadar önemli?

En temel sebebi olarak, olası bir Instagram hesabınızın çalınması durumunu fark ederek müdahale etmeniz için önemli olmasıdır. Böyle bir çalınma durumunda genelde Instagram giriş sorunu yaşıyor kullanıcılar ancak her çalınma riskinde böyle bir sorun yaşanmayabilir.