Dolapta Nasıl Takipçi Kazanılır?

Dolapta Nasıl Takipçi Kazanılır?

Dolap Uygulaması ikinci el ürün alıp satmak isteyen insanların bir araya gelmesine olanak tanıyan bir uygulamadır. 

Kıyafet, eşya, çanta, ayakkabı gibi aklınıza gelen kategorilerde kullanılması mümkündür. İkinci el olduğu kadar sıfır ve orijinal ürün bulma şansınız da bulunur. Daha uygun maliyetlerle almak istediğiniz her markanın ürünlerine ulaşmanızın keyfini çıkarmak için kullanabileceğiniz bir uygulamadır. 

Dolap uygulaması Takipçi Nasıl Arttırılır, Nasıl Satış Yapılır?

Dolap uygulamasında ürün eklemekle beraber başkalarını da takip ederseniz karşılıklı bir takip ağı kuracaksınız. Bu yöntem biraz geç ve yavaş takipçi kazanmanıza sebep olsa da var olan takipçilerinizi de bu yöntem sayesinde elinizde tutabilirsiniz. Başka sayfalarda ya da kendi sosyal medya hesaplarınızdan Dolap hesabınızın reklamını yapmanız da yine takipçi sayınızı arttıracak ve güncel tutacaktır. Ayrıca düzenli paylaşımlar yapmanız da takip edenleri profilinizde tutar.

Şeffaf Olmanın Karşılığı

İkinci el ürünlerin ağırlık kazandığı bir uygulama olmasından da hareketle ürünleriniz hakkında en doğru ve dürüst içerikleri hazırlamanız gerekir. Ürününüz de var olan bir yırtık, kullanım hatası, kumaş sorunu gibi tüm detayları da ürünlerinizin açıklamasına yazarak güven sağlayabilirsiniz.

Geri Dönüş Konusunda Hassasiyet

Ürünle alakalı yorum ya da sorular olduğunda mümkün olan en kısa sürede geri dönüş yapmaya çalışmalısınız. Ürünler ilgili sorulara en kısa sürede cevap verin. Bunu yaparak ürünün farklı yerden alınmasını engelleyebilir ve sizi takip edenlere karşı güven oluşturursunuz.

Ürün Çekimlerindeki Ayrıntılar

Ürünleri almak isteyenlerin tüm detayı bilmesi gerektiğini unutmadan fotoğrafları çekmeye gayret etmelisiniz. Kusurları net olarak çekmelisiniz ve ışığı güzel olan bir yerde çekimlerinizi yapmalısınız. Mutlaka uygulamada yer alan önerileri okuyun, uygulamanın Youtube kanalında bulunan eğitimleri baştan sona izlemeyi ihmal etmeyin.